Akció!
Naptar_2019_borito_spiralos
naptar_2019_fotok_6naptar_2019_fotok_7naptar_2019_fotok_10naptar_2019_fotok_14Naptar_2019_szoveges_3Naptar_2019_szoveges_2Naptar_2019_szoveges_Naptar_2019_naptari_oldalak4Naptar_2019_naptari_oldalak3Naptar_2019_naptari_oldalak2Naptar_2019_naptari_oldalak

Párkapcsolati naptár 2019

2000 Ft 900 Ft

2019-es naptár az évkör ünnepeihez –
versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral

156 színes oldal, spirál kötés

Ez évi naptárunk célja, hogy elősegítse a harmonikus párkapcsolat megteremtését és megőrzését. Hisszük ugyanis, hogy nincs az az önismereti teszt vagy tanfolyam, amely több ismeretet adna saját magunkról, mint amit a párkapcsolat vagy a házasság révén fedezhetünk fel! Kiadványunk inspirációt ad az élethelyzetek üzeneteinek megértéséhez, és a szeretet kiteljesítéséhez kapcsolatunkban!

Cikkszám: NAPTAR-2019 Kategóriák: , , ,

Termékleírás:::

2019-es naptár az évkör ünnepeihez –
versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral

156 színes oldal, spirál kötés

Az emberi élet egyik fontos célja a kiteljesedés a belső fejlődés által, mely magában foglalja, hogy bizonyos erényeket és tulajdonságokat kimunkálunk magunkban. A párkapcsolat és a házasság lehetőséget ad arra, hogy olyan erényekben gyarapodjunk, amelyeket egyedül szinte lehetetlen lenne kifejlesztenünk. Ezeket hívják társas vagy szociális erényeknek, mint például a türelem, az elfogadás, a bizalom, az együttérzés, az elnéző lelkület és a szeretet. A legfontosabb ezek közül természetesen a szeretet!
A párkapcsolat hatalmas lehetőség a belső fejlődésre az önismeret révén is. A másik ember egyfajta tükörként működik, és ha belenézünk ebbe a tükörbe, akkor saját magunkat pillanthatjuk meg. Valójában ez a párkapcsolat egyik legnagyobb áldása, bár sokan átokként élik meg és nagyon nehezen viselik, pedig sokat profitálhatnának belőle. Fontos, hogy az ember minél jobban megismerje önmagát, és ebben segít a társunk, mert általa olyan dolgokra láthatunk rá önmagunkkal kapcsolatban, amelyekre egyedül, magányosan talán soha nem jönnénk rá. Az ember rálát a saját erősségeire, de ugyanígy kiderülnek számára a gyengeségei és a hiányosságai is. A társunk akarva-akaratlanul folyton figyelmeztet minket, és lehetőséget ad arra, hogy szembesüljünk saját árnyékunkkal, azaz lelkünk azon részével, amit a legszívesebben megtagadnánk, elfojtanánk, amiről elfeledkeznénk. A párkapcsolat révén kiderül, hogy melyek azok a területek, ahol még változnunk és fejlődnünk kellene. Nincs az az önismereti teszt vagy tanfolyam, amely több ismeretet adna saját magunkról, mint amit a párkapcsolat vagy a házasság révén fedezhetünk fel! Ebben kíván segítséget nyújtani idei naptárunk.
Szeretetben és bölcsességben gazdag új évet kívánunk!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információt kapj
új kiadványainkról, előadásainkról és induló tanfolyamainkról!

Email értesítő feliratkozás