Akció!
Naptar_2019_borito_spiralos
naptar_2019_fotok_6naptar_2019_fotok_7naptar_2019_fotok_10naptar_2019_fotok_14Naptar_2019_szoveges_3Naptar_2019_szoveges_2Naptar_2019_szoveges_Naptar_2019_naptari_oldalak4Naptar_2019_naptari_oldalak3Naptar_2019_naptari_oldalak2Naptar_2019_naptari_oldalak

Párkapcsolati naptár 2019

2000 Ft 900 Ft

2019-es naptár az évkör ünnepeihez –
versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral

156 színes oldal, spirál kötés

Ez évi naptárunk célja, hogy elősegítse a harmonikus párkapcsolat megteremtését és megőrzését. Hisszük ugyanis, hogy nincs az az önismereti teszt vagy tanfolyam, amely több ismeretet adna saját magunkról, mint amit a párkapcsolat vagy a házasság révén fedezhetünk fel! Kiadványunk inspirációt ad az élethelyzetek üzeneteinek megértéséhez, és a szeretet kiteljesítéséhez kapcsolatunkban!

Cikkszám: NAPTAR-2019 Kategóriák: , , ,

Termékleírás:::

2019-es naptár az évkör ünnepeihez –
versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral

156 színes oldal, spirál kötés

Az emberi élet egyik fontos célja a kiteljesedés a belső fejlődés által, mely magában foglalja, hogy bizonyos erényeket és tulajdonságokat kimunkálunk magunkban. A párkapcsolat és a házasság lehetőséget ad arra, hogy olyan erényekben gyarapodjunk, amelyeket egyedül szinte lehetetlen lenne kifejlesztenünk. Ezeket hívják társas vagy szociális erényeknek, mint például a türelem, az elfogadás, a bizalom, az együttérzés, az elnéző lelkület és a szeretet. A legfontosabb ezek közül természetesen a szeretet!
A párkapcsolat hatalmas lehetőség a belső fejlődésre az önismeret révén is. A másik ember egyfajta tükörként működik, és ha belenézünk ebbe a tükörbe, akkor saját magunkat pillanthatjuk meg. Valójában ez a párkapcsolat egyik legnagyobb áldása, bár sokan átokként élik meg és nagyon nehezen viselik, pedig sokat profitálhatnának belőle. Fontos, hogy az ember minél jobban megismerje önmagát, és ebben segít a társunk, mert általa olyan dolgokra láthatunk rá önmagunkkal kapcsolatban, amelyekre egyedül, magányosan talán soha nem jönnénk rá. Az ember rálát a saját erősségeire, de ugyanígy kiderülnek számára a gyengeségei és a hiányosságai is. A társunk akarva-akaratlanul folyton figyelmeztet minket, és lehetőséget ad arra, hogy szembesüljünk saját árnyékunkkal, azaz lelkünk azon részével, amit a legszívesebben megtagadnánk, elfojtanánk, amiről elfeledkeznénk. A párkapcsolat révén kiderül, hogy melyek azok a területek, ahol még változnunk és fejlődnünk kellene. Nincs az az önismereti teszt vagy tanfolyam, amely több ismeretet adna saját magunkról, mint amit a párkapcsolat vagy a házasság révén fedezhetünk fel! Ebben kíván segítséget nyújtani idei naptárunk.
Szeretetben és bölcsességben gazdag új évet kívánunk!

Egészséges életmód alapjai Manifesztum