• Elfogyott!
  MÁR KAPHATÓ! 2022-es naptár az évkör ünnepeihez – versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral Képekkel és holdnaptárral • 166 színes oldal, spirál kötés • 11 X 18 cm méret Boldogságunk egyik fontos alapja, hogy legyenek céljaink, melyekért lelkesedünk és küzdünk. Már a törekvés is fokozza a boldogságot, sőt a célunkhoz vezető út legalább olyan fontos, mint maga a cél. Naptárunkkal a célok melletti elköteleződés izgalmas témájához szeretnénk motivációt és segítséget nyújtani. Heti kihívás, éves célok, bakancslista és még sok egyéb érdekesség segít fókuszba helyeznünk egész évben ezt a területet.
  Részletek
 • Elfogyott!
  2021-es naptár az évkör ünnepeihez – versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral 166 színes oldal, spirál kötés Képekkel és holdnaptárral • 166 színes oldal, spirál kötés • 11 X 18 cm méret Mi az élet értelme? Erre az örök kérdésre mindenki választ szeretne kapni. A különböző vallások, filozófiák, önismereti utak évezredek óta kutatják, miért vagyunk itt. Adtak is már rengeteg, koronként változó és kultúránként eltérő feleletet, de ezekben egy állandó minőség mindig megjelenik, mégpedig a változás, a fejlődés. Ha úgy közelítjük meg az életet, mint egy iskolát, ahol mindig tanulhatunk valamit, akkor megállapíthatjuk, hogy létezik egy igazgató, vannak tanárok, osztálytársak, és vannak kötelező, egyetemes tantárgyak: a szeretet, a szabadság és a bölcsesség. Ezeket egyre mélyebben elsajátítva minden értelmet nyer és célt kap a világunkban. Az ember persze nincs egyedül. Ezeket a tantárgyakat ugyanis nem lehet magányosan megtanulni. Látnunk kell, hogy egy nagyobb rendszer részei vagyunk, ahol minden és mindenki a fejlődésünket szolgálja – néha kedvesen, néha kicsit szigorúbban. Minden értünk történik. Alapvetően négy területen kell számot adnunk a tudásunkról, a létezés négy szférájával kell harmóniába kerülnünk, négy irányban kell rendeznünk a kapcsolatunkat: önmagunkkal, embertársainkkal, a természeti világgal, illetve az égi, transzcendens dimenzióval. Ha bármelyikre nem fordítunk kellő figyelmet, előbb-utóbb valamilyen probléma fog jelentkezni. Félelmek törnek ránk, hiányérzet merül fel bennünk, fájdalmak és betegségek adódnak az életünkben. Fontos hát beazonosítanunk, milyen viszonyban vagyunk e négy területtel, hol vannak erősségeink, és hol fejlesztenivalóink. Tudatos törekvéssel és türelemmel képesek vagyunk bármelyik téren változásokat előidézni. A változás mindig gyógyulást hoz. A gyógyulás mindig fejlődéssel jár. Ha úgy látjuk, hogy ma többek vagyunk, mint tegnap voltunk, akkor jó irányban haladunk az úton. Reméljük, a 2021-es esztendő sok lehetőséget nyújt majd a kiteljesedésre és a fejlődésre! Szeretetben és egészségben gazdag új évet kívánunk! Napfényes Élet Alapítvány
  Részletek
 • Elfogyott!
  Akció!

  Egészség-naptár 2020

  500 Ft
  2020-as Egészség-naptár  – Öngyógyítás • Tisztítókúrák • Immunerősítés • Stresszoldás Képekkel és holdnaptárral • 180 színes oldal, spirál kötés • 11 X 18 cm méret Ez évi naptárunkat azzal a céllal állítottuk össze, hogy elősegítse az egészség megteremtését és megőrzését. A szelíd és természetes módszerekkel is tehetünk azért, hogy ápoljuk testi-lelki harmóniánkat, vagy ha már megbetegedtünk, akkor beindítsuk szervezetünk öngyógyító folyamatait. Minden hónaphoz: • tisztítókúra • gyógytea • fűszer • illóolaj • Schüssler-só • homeopátia • Bach-virágterápia • do-in • légző- és kineziológiai gyakorlat • kihívások testnek és léleknek + Egészségtippek minden hétre „Ép testben ép lélek” – tartja az ókori közmondás. És valóban, ha erős és egészséges a szervezetünk, könnyebben és örömtelibben tudjuk végezni a munkánk, a harmónia és a jó közérzet megélése pedig életünk minden területére pozitívan hat. A mai természetellenes, civilizációs életforma azonban sajnos nem kedvez egészségünk megőrzésének. Az egészség nem magától jön létre, nap mint nap tennünk kell érte! Tudatosan oda kell figyelnünk arra, hogy mi az, amit beengedünk az életünkbe.  A gyümölcsökben, zöldségekben és gabonákban gazdag táplálkozás, a bőséges folyadékbevitel, a rendszeres testmozgás és a káros szenvedélyektől való tartózkodás már jó kiindulási alap ahhoz, hogy gyógyszermentesen, fitten és minél egészségesebben élvezhessük az életet még idősebb korunkban is. Régen az ember bízott a természet gyógyító erejében, és betegségeire ott kereste a gyógyírt. A mai ember ugyanakkor szeretne minél gyorsabban megszabadulni a bosszantó tünetektől, ezért hajlamos hamar – és sokszor indokolatlanul! – bekapkodni a keze ügyébe eső gyógyszereket. Ehhez képest a szelíd, természetes gyógymódok az immunrendszer, testünk méregtelenítő és szabályozó rendszerei aktivizálása és megerősítése révén működésbe hozzák az emberi szervezet öngyógyító folyamatait. Ezáltal nem csupán mélyebb, valódi testi-lelki gyógyulás jöhet létre, hanem megóvjuk magunkat a nem kívánatos mellékhatásoktól is. Mivel minden ember egyedi eset, ezért panaszainkkal érdemes orvost és természetgyógyász szakembert felkeresni. Ugyanakkor saját egészségünkért magunknak kell vállalni a felelősséget! Nem lehetünk lusták, érdemes megtanulnunk mindazt a rengeteg házi praktikát és fortélyt, amelyet nagyszüleink még jól ismertek, így önmagunk és családunk számára is megadhatjuk a lehető legnagyobb támogatást. Ebben kíván segítséget nyújtani idei évi naptárunk.
  Részletek
 • Elfogyott!
  2018-as naptár az évkör ünnepeihez – versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral 156 színes oldal, spirál kötés Ez évi naptárunk célja, hogy elősegítse belső békénk megteremtését és megőrzését. Hisszük ugyanis, hogy ez a kulcsa a külvilágban lévő békének is! Kiadványunk inspirációt ad, hogy minden nap gondoljunk erre a fontos témára, és tegyünk is érte kívül-belül!
  Részletek
 • Elfogyott!
  2017-es naptár az évkör ünnepeihez – versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral 156 színes oldal, spirál kötés Ez évi naptárunk abban kíván segíteni, hogy az öröm fontosságát egyetlen napra se felejtsük el – találjuk meg mindennap azt, amiben örömünket leljük, és igyekezzünk mindennap valaki másnak is örömet szerezni!
  Részletek

Cím

Napfényes Tanfolyamok az alapítvány szervezésében:

Önismereti tanfolyamok

Lelkiség, önismeret

A tanfolyamot 2 változatban is rendszeresen meghirdetjük (hétvégi és hétköznap esti).
A Sajátmese a lélek számára olyan éltető erők forrása, mint a test számára a finom és egészséges táplálék. A lélek ugyanúgy éhezi a mesét, mint a test az ételt.

FESTŐI KÖRNYZETBEN, A PILISBEN!
Szeretettel várjuk az egészséges életmód iránt érdeklődőket és a testi-lelki megújulásra vágyókat egy szakemberek által vezetett ötnapos böjttáborba! A tábor során a közös böjtölés mellett testmozgás, művészeti foglalkozások és az egészséges életmóddal kapcsolatos előadások teszik tartalmassá a programot.

Az egyes csakrákhoz tartozó erőink aktiválására, és az egyéni elakadások kezelésére a meseterápia segítségével.

Az Enneagram általi felismerések révén jobban megértheted magad, felszabadulhatsz és lehetőséget kapsz, hogy teljesebb életet élj!

Megnézzük minden típus fejlődési ívét (integrációs irányát). Ugyanakkor új látásmódot és módszereket sajátítunk el, hogy felismerjük és kezeljük saját karakterünket és a többi típust streszhelyzetben.

Megvizsgáljuk a különböző tévesztési csapdákat és a lelkünk mélyén levő szenvedélyekkel, amiket átalakítunk erősséggé. Tehát mindazt, amit az első és második alkalmmal feltártunk, most tovább mélyítheted.