fbpx

Váradi Tibor előadás (458) — Táplálkozás a szellemtudomány fényében (A dietetika metafizikai aspektusai) 2. rész (2007.05.20.)

3000 Ft3500 Ft

2007.05.20.
BKIK – Kamarai Ház (Bp.)
243 perc

• a földi és az égi táplálék egyensúlya

• a szív és az agy kapcsolata

• az A-, B-, C- és D-vitamin szerepe

• a túlzott sófogyasztás következményei

• a Ca, K, Na és Mg szerepe a táplálkozásban

• a foszfor hatása az akaratvilágra

• a méz jelentősége és hatásai

• a hal- és a tojásfogyasztás következményei

• a tejfogyasztás hatása a lelki fejlődésre

• a növényi táplálkozás előnyei

• a rózsa- és a liliomfélék összehasonlítása

• a főtt és a nyers ételek jelentősége

• az ember mint fordított növény; az egyes növényi részek (gyökér, levél, virág) hatásai

• a gyümölcsfogyasztás előnyei

Cikkszám: ELOADAS_458 Kategória:

Leírás

2007.05.20.
BKIK – Kamarai Ház (Bp.)
243 perc

• a földi és az égi táplálék egyensúlya

• a szív és az agy kapcsolata

• az A-, B-, C- és D-vitamin szerepe

• a túlzott sófogyasztás következményei

• a Ca, K, Na és Mg szerepe a táplálkozásban

• a foszfor hatása az akaratvilágra

• a méz jelentősége és hatásai

• a hal- és a tojásfogyasztás következményei

• a tejfogyasztás hatása a lelki fejlődésre

• a növényi táplálkozás előnyei

• a rózsa- és a liliomfélék összehasonlítása

• a főtt és a nyers ételek jelentősége

• az ember mint fordított növény; az egyes növényi részek (gyökér, levél, virág) hatásai

• a gyümölcsfogyasztás előnyei

További információk

Adathordozó

CD, DVD