2 000 Ft
2003.09.21.
Testnevelési Egyetem (Bp.)
110 perc
• élelmiszeradalékok hatásai
• homotoxinok bekerülése a szervezetbe
• adalékanyagok csoportjai
• természetes adalékanyagok
• aromák hatásai
• színezékek károsító hatásai
• természetes és mesterséges tartósítószerek
• antioxidánsok, savanyítók, édesítők hatásai
• az aszpartam káros hatásai
• állománymódosítók hatásai
2003.09.21.
Testnevelési Egyetem (Bp.)
110 perc
• élelmiszeradalékok hatásai
• homotoxinok bekerülése a szervezetbe
• adalékanyagok csoportjai
• természetes adalékanyagok
• aromák hatásai
• színezékek károsító hatásai
• természetes és mesterséges tartósítószerek
• antioxidánsok, savanyítók, édesítők hatásai
• az aszpartam káros hatásai
• állománymódosítók hatásai
Adathordozó | CD, DVD |
---|