fbpx

Váradi Tibor előadás (305) — Amit eszel, azzá leszel – élelmiszeradalékok hatása a szervezetre (2003.09.21.)

1200 Ft1500 Ft

2003.09.21.
Testnevelési Egyetem (Bp.)
110 perc

• élelmiszeradalékok hatásai

• homotoxinok bekerülése a szervezetbe

• adalékanyagok csoportjai

• természetes adalékanyagok

• aromák hatásai

• színezékek károsító hatásai

• természetes és mesterséges tartósítószerek

• antioxidánsok, savanyítók, édesítők hatásai

• az aszpartam káros hatásai

• állománymódosítók hatásai

Cikkszám: ELOADAS_305 Kategória:

Leírás

2003.09.21.
Testnevelési Egyetem (Bp.)
110 perc

• élelmiszeradalékok hatásai

• homotoxinok bekerülése a szervezetbe

• adalékanyagok csoportjai

• természetes adalékanyagok

• aromák hatásai

• színezékek károsító hatásai

• természetes és mesterséges tartósítószerek

• antioxidánsok, savanyítók, édesítők hatásai

• az aszpartam káros hatásai

• állománymódosítók hatásai

További információk

Adathordozó

CD, DVD