fbpx

Váradi Tibor előadás (013) — A táplálkozás szellemi aspektusai (1997.01.19.)

1200 Ft

1997.01.19.
Ferencvárosi Művelődési Központ (Bp.)
98 perc

• a táplálkozás fizikai és metafizikai aspektusai
• az ember hármas tagozódása
• az ember fejlődése és az állatvilág kialakulása
• az ember kapcsolata környezetével
• a táplálkozás és a planetáris inkarnációk
• a táplálkozás és a kultúrkorszakok
• a biológiai elemek (szén, hidrogén, oxigén, nitrogén) szellemi aspektusai
• az alapvető tápanyagok: fehérje, olaj, szénhidrát, só
• négy fontos elem: kálcium, kálium, nátrium, magnézium
• az egyszikűek és a kétszikűek összehasonlítása
• a táplálkozás fokozatai a csakrák fényében
• a vitaminok és a négy elem
• az ételek hőkezeléséhez használt hőforrás anyagai
• az ételek tárolásának módjai

Cikkszám: ELOADAS_013 Kategória:

Leírás

1997.01.19.
Ferencvárosi Művelődési Központ (Bp.)
98 perc

• a táplálkozás fizikai és metafizikai aspektusai
• az ember hármas tagozódása
• az ember fejlődése és az állatvilág kialakulása
• az ember kapcsolata környezetével
• a táplálkozás és a planetáris inkarnációk
• a táplálkozás és a kultúrkorszakok
• a biológiai elemek (szén, hidrogén, oxigén, nitrogén) szellemi aspektusai
• az alapvető tápanyagok: fehérje, olaj, szénhidrát, só
• négy fontos elem: kálcium, kálium, nátrium, magnézium
• az egyszikűek és a kétszikűek összehasonlítása
• a táplálkozás fokozatai a csakrák fényében
• a vitaminok és a négy elem
• az ételek hőkezeléséhez használt hőforrás anyagai
• az ételek tárolásának módjai

További információk

Adathordozó

CD