2 000 Ft
1997.01.19.
Ferencvárosi Művelődési Központ (Bp.)
98 perc
• a táplálkozás fizikai és metafizikai aspektusai
• az ember hármas tagozódása
• az ember fejlődése és az állatvilág kialakulása
• az ember kapcsolata környezetével
• a táplálkozás és a planetáris inkarnációk
• a táplálkozás és a kultúrkorszakok
• a biológiai elemek (szén, hidrogén, oxigén, nitrogén) szellemi aspektusai
• az alapvető tápanyagok: fehérje, olaj, szénhidrát, só
• négy fontos elem: kálcium, kálium, nátrium, magnézium
• az egyszikűek és a kétszikűek összehasonlítása
• a táplálkozás fokozatai a csakrák fényében
• a vitaminok és a négy elem
• az ételek hőkezeléséhez használt hőforrás anyagai
• az ételek tárolásának módjai
1997.01.19.
Ferencvárosi Művelődési Központ (Bp.)
98 perc
• a táplálkozás fizikai és metafizikai aspektusai
• az ember hármas tagozódása
• az ember fejlődése és az állatvilág kialakulása
• az ember kapcsolata környezetével
• a táplálkozás és a planetáris inkarnációk
• a táplálkozás és a kultúrkorszakok
• a biológiai elemek (szén, hidrogén, oxigén, nitrogén) szellemi aspektusai
• az alapvető tápanyagok: fehérje, olaj, szénhidrát, só
• négy fontos elem: kálcium, kálium, nátrium, magnézium
• az egyszikűek és a kétszikűek összehasonlítása
• a táplálkozás fokozatai a csakrák fényében
• a vitaminok és a négy elem
• az ételek hőkezeléséhez használt hőforrás anyagai
• az ételek tárolásának módjai
Adathordozó | CD |
---|