Barion Pixel

Naptár 2023 – Föld-Anya

Akció!

2 000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

2023-as Föld-Anya naptár az évkör ünnepeihez –
versekkel, imákkal, képekkel és holdnaptárral

Képekkel és holdnaptárral • 180 színes oldal, spirál kötés • 11 X 18 cm méret

A régebbi korok emberei még azzal a hittel és tudással élték az életüket, hogy a Föld élő lény, akinek lelke és tudata van, ugyanúgy, ahogy az embernek. A Földre édesanyaként tekintettek, aki gondoskodik róluk, táplálja őket, és hálásak voltak az életért, amelyet a Föld-Anya biztosított számukra. A növényeket az Ő ruhájának, a vizeket az Ő vérének tartották. Tudták, hogy minden, ami a Földön nő és él, a Föld-Anya testéből származik, a Föld-Anya gyermeke, ahogyan maga az ember is. Ezt a szemléletet idővel azonban felváltotta egy olyan hozzáállás, amely a Földre pusztán anyagként, erőforrásként, megművelhető területként tekint, ez pedig magával hozta a Föld-Anya kihasználását és a Neki való károkozást.
Fontos lenne, hogy őseink meggyőződését ismét a szívünkbe fogadjuk, úgy éljünk együtt a természettel, környezettudatosan, hogy gyermekeinknek is egy élő és virágzó bolygót hagyhassunk örökül. Fordítsunk figyelmet arra, hogy mindennapjaink során minél kíméletesebben bánjunk a környezetünkkel – a legapróbb változtatásoknak is hatalmas pozitív hozadéka lehet! Ha így állunk a természethez, akkor védeni fogjuk a Föld-Anyát, nem fogunk Neki ártani, nem fogjuk kizsigerelni, kihasználni, sőt, segíteni fogjuk a gyógyulását.
Fontos, hogy óvjuk a Föld-Anyát és próbáljuk meghálálni azt, hogy táplál minket, gondoskodik rólunk és lehetővé teszi az életünket. A saját erejéhez mérten minden ember képes ezért tenni! Ehhez kívánunk segítséget és inspirációt nyújtani idei naptárunkkal, a benne található idézetekkel, versekkel, kihívásokkal, azért, hogy mindenki szeretetteljes kapcsolatot ápoljon és harmóniában éljen Föld-Anyánkkal!
Szeretetben és bölcsességben gazdag új esztendőt kívánunk!
Napfényes Élet Alapítvány

Kertészeti tippekkel, környezetvédelmi tanácsokkal és még sok egyéb érdekesség segít fókuszba helyeznünk egész évben ezt a területet.

Cikkszám: NAPTAR-2023 Kategória: