Barion Pixel

Váradi Tibor: Az emberi lét titkai – Spirituális emberismeret

3 000 Ft

“Ember, ismerd meg önmagad!” – szól hozzánk a múlt messzeségéből a bölcs felszólítás. Önmagunk megismerésénél kevés dolog lehet fontosabb, hiszen az ember önmagával élete végéig “össze van zárva”. Az emberi lét rengeteg titkot rejt, amit érdemes megfejteni. Az idők során sokan keresték a választ a következő kérdésekre:
Ki az ember? Mi az ember? Mitől ember az ember? Hogyan alakult ki? Mivé fejlődhet? Mi az ember feladata a földi világban?
A spirituális emberismeret a magasabb megismerés segítségével vizsgálja az ember eredetét, kialakulását, a világban elfoglalt helyét, felépítését és fejlődését. A szellemi megközelítés szerint ami az emberből látszik, az csak a jéghegy csúcsa. Nem szűkíthetjük le őt arra, ami belőle fizikálisan érzékelhető! Ha sikerül teljes és tiszta képet alkotnunk róla, az fejlesztő hatással lesz az élet több területére is. Másként éli az életét az ember, ha úgy gondolja, hogy léte pusztán egy véletlen eseménynek köszönhető, és másként, ha úgy tekint az emberi létállapotra, mint lehetőségre és egyúttal feladatra. Úgy gondolom, nagyobb tisztelettel és szeretettel fordulnának az emberek egymás felé is, ha tudnák és átélnék az emberi lét páratlan jelentőségét.

Váradi Tibor

Cikkszám: EMBERI-LET Kategória:

Kapcsolodó termékek

 • Váradi Tibor: Szellemtudomány I. rész – Az ember és a létezés titkai

  3 000 Ft
 • Váradi Tibor: Szellemtudomány II. rész – A tudati lélek korának titkai

  3 000 Ft
 • Váradi Tibor: Szellemtudomány III. rész – A bölcsesség és a szeretet útja

  2 500 Ft
 • Akció!

  Szellemtudományos könyvcsomag (I-II-III. rész)

  7 500 Ft