700 Ft
Elfogyott
Recept-összeállításunk második számához érkeztünk el ezzel a füzettel, amely a tiszta növényi étrendhez készült. A „receptcsokor” ismét 84 receptből áll, melyek hét fejezetbe sorolva, a salátáktól a desszertekig gyakorlatilag a teljes ételpalettát lefedik. Kívánjuk, hogy mindenki találja meg benne az ízlésének megfelelő recepteket, melyek segítségével ízletes és egészséges ételeket készíthet saját maga, családja vagy éppen vendégei számára a különleges alkalmakra és a mindennapos étkezésekhez egyaránt!
A füzetben található receptek csak növényi eredetű alapanyagokat használnak fel, az így elkészített ételek tehát mentesek mindenféle állati eredetű összetevőtől (hús, tojás, tejtermék). Nem tartalmaznak a receptek mesterséges, finomított, illetve ásványi eredetű alapanyagokat sem; így nincs bennük például só, fehérliszt vagy kristálycukor. A vegyes étrendhez illő receptek nagy része a megfelelő alapanyagok helyettesítésével átalakítható úgy, hogy csak növényi eredetű alapanyagokat tartalmazzon. A megszokott ízek és ételformák megőrzése mellett így tehetünk egészségünk megőrzése érdekében is!
Az előző számban található legfontosabb táblázatokat ebben a füzetben is megismételtük. Helyet kapott emellett néhány új táblázat is a füzetben, mint például az egyes vitaminok és nyomelemek legfontosabb növényi forrásait tartalmazó összeállítás, mellyel a számunkra éppen leginkább szükséges tápanyagokat tartalmazó ételek kiválasztásához kívánunk segítséget nyújtani.
I. SALÁTÁK 1. Paprikasaláta csírával II. SZENDVICSKRÉMEK, 1. Mandulás-diós krém III. ÖNTETEK, SZÓSZOK 1. Fokhagymás, bazsalikomos öntet IV. FŐÉTELEK 1. Zöldséges köles |
V. FASÍRTOK, FELTÉTEK 1. Hajdinakrokett VI. ÉDESSÉGEK, SÜTEMÉNYEK 1. Karobos puding
1. Hagymás krumplipüré
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSA SAV-BÁZIS EGYENSÚLY ALAPJÁN ASZTALI ÁLDÁSOK |
Recept-összeállításunk második számához érkeztünk el ezzel a füzettel, amely a tiszta növényi étrendhez készült. A „receptcsokor” ismét 84 receptből áll, melyek hét fejezetbe sorolva, a salátáktól a desszertekig gyakorlatilag a teljes ételpalettát lefedik. Kívánjuk, hogy mindenki találja meg benne az ízlésének megfelelő recepteket, melyek segítségével ízletes és egészséges ételeket készíthet saját maga, családja vagy éppen vendégei számára a különleges alkalmakra és a mindennapos étkezésekhez egyaránt!
A füzetben található receptek csak növényi eredetű alapanyagokat használnak fel, az így elkészített ételek tehát mentesek mindenféle állati eredetű összetevőtől (hús, tojás, tejtermék). Nem tartalmaznak a receptek mesterséges, finomított, illetve ásványi eredetű alapanyagokat sem; így nincs bennük például só, fehérliszt vagy kristálycukor. A vegyes étrendhez illő receptek nagy része a megfelelő alapanyagok helyettesítésével átalakítható úgy, hogy csak növényi eredetű alapanyagokat tartalmazzon. A megszokott ízek és ételformák megőrzése mellett így tehetünk egészségünk megőrzése érdekében is!
Az előző számban található legfontosabb táblázatokat ebben a füzetben is megismételtük. Helyet kapott emellett néhány új táblázat is a füzetben, mint például az egyes vitaminok és nyomelemek legfontosabb növényi forrásait tartalmazó összeállítás, mellyel a számunkra éppen leginkább szükséges tápanyagokat tartalmazó ételek kiválasztásához kívánunk segítséget nyújtani.
I. SALÁTÁK 1. Paprikasaláta csírával II. SZENDVICSKRÉMEK, 1. Mandulás-diós krém III. ÖNTETEK, SZÓSZOK 1. Fokhagymás, bazsalikomos öntet IV. FŐÉTELEK 1. Zöldséges köles |
V. FASÍRTOK, FELTÉTEK 1. Hajdinakrokett VI. ÉDESSÉGEK, SÜTEMÉNYEK 1. Karobos puding
1. Hagymás krumplipüré
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSA SAV-BÁZIS EGYENSÚLY ALAPJÁN ASZTALI ÁLDÁSOK |