2 300 Ft
(növényi alapanyagokból tej- és tojásmentesen)
A sütemények és a desszertek mindannyiunk életét megédesítik. Hogyan lehet elôsegíteni azt, hogy testünk egészségét is szolgálják, de ne kelljen a nem kívánatos „kockázatoktól és mellékhatások”-tól tartanunk? Sok betegség kialakulásához hozzájárul ugyanis a hagyományos süteményekben található fehér cukor, fehér liszt, állati zsiradék és a különféle adalékanyagok. Bár egyre többen szeretnének egészségesebben élni, az édességekről mégis nehezen mondanak le.
Könyvünk célja, hogy lehetőségeket kínáljunk a régi jól bevált receptek újjávarázsolásához.
Aki szeretné megőrízni az egészségét, szeretne betegség és fájdalom nélkül élni, annak javasolt a jelenlegi étrendjébe olyan értékes tápanyagokat beiktatnia, melyeket a teljes kiőrlésű gabonalisztek, a természetes édesítők és a növényi olajok tartalmaznak.
Kiadványunkban torták, piskóták, kelt- és leveles tészták, kevert és gyúrt, valamint sós sütemények leírásával nyújtunk segítséget ahhoz, hogy a mindennapokban változatos és ízletes édességek kerüljenek az asztalunkra.
Az egészséges táplálkozás alapelveit szem előtt tartva 85 tisztán növényi alapanyagok felhasználásával készült, ízletes finomság receptjét adjuk közre mindenki örömére és egészségére.
Váradi Tibor
Kattintson a kiadvány fotójára további képek megtekintéséért!
Tartalomjegyzék
Ajánló A cukorfogyasztás hatásai Hasznos tanácsok az ételkészítéshez Áttérés a természetes táplálékokra Kelt tészták Narancsos kalács Köleses batyu |
Torták és piskótatészták
Oroszkrém torta Desszertek Somlói galuska Kevert és gyúrt tészták Sós tészták |