Barion Pixel

Váradi Tibor előadás (585) — Láthatatlan segítőink: az angyalok (2011.10.23.)

4000 Ft

2011.10.23.
Testnevelési Egyetem (Bp.)
243 perc

• az angyali hierarchiák felépítése, kapcsolata az elemekkel, az ünnepekkel, a bolygószférákkal a földfejlődéssel
• szépség-jóság-igazság fejlesztését segítő lények
• a közösségalkotás szintjei és a hozzájuk tartozó angyali lények
• a karma típusai és a kapcsolódó angyali lények működése és hatása
• az angyali hierarchiákkal való kapcsolatfelvétel régen és jelenkorunkban
• az angyalok típusai
• a védőangyalok által átadott jövő-ideálok
• az elementálok és a csoportszellemek eredete
• a Földangyalok és a Jelenlét Angyalai
• angyali jelenlét tapasztalásának jelei

Cikkszám: ELOADAS_585 Kategóriák: ,

Leírás

Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

Váradi Tibor

1995 óta több mint kilencszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenhárom könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes GyógyközpontNapfényes ÉtteremNapfényes Cukrászat).

Váradi Tibor szakmai önéletrajza

2009. Természetgyógyászatért-díj

Ízelítő videók Váradi Tibor előadásaiból:

További információk

Adathordozó

CD, DVD, ONLINE