Váradi Tibor előadás (642) — Láthatatlan segítőink: az angyalok (2013.09.01.)

2000 Ft

2013.09.01.
Testnevelési Egyetem (Bp.)
139 perc

• a kilenc angyali hierarchia
• a különböző létezők viszonya a természeti és az égi törvényekhez
• az angyali hierarchiák összefüggései a létezés elemeivel, a bolygószférákkal és a csillagképekkel
• az angyali hierarchiák szerepe az ember jelenlegi és jövőbeli testeinek kialakításában
• az emberi beszéd, gondolatok és tettek összefüggése a hierarchiákkal
• Miben tudnak segíteni az angyalok?
• kapcsolatfelvétel a védőangyallal
• a Jelenlét Angyalai
• Hamuel és Jofiel
– alapvető jellemzők
– Mikor kérjük a segítségüket?
– kérések, „röpimák” Hamuelhez és Jofielhez
• Mi segíti a kapcsolatot az angyalokkal?

Leírás

Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

Váradi Tibor

1995 óta több mint kilencszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenhárom könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes GyógyközpontNapfényes ÉtteremNapfényes Cukrászat).

Váradi Tibor szakmai önéletrajza

2009. Természetgyógyászatért-díj

Ízelítő videók Váradi Tibor előadásaiból:

További információk

Adathordozó

CD, DVD, ONLINE