Váradi Tibor előadás (851) — Michael-impulzus a tudati lélek korában 23. rész – Szent Mihály ünnepe a szellemtudomány fényében (2019.09.28.)

2000 Ft

2019.09.28.
Villányi úti Konferenciaközpont (Bp.)
102 perc

• Michael arché fő tulajdonságai
• a michaeli kinyilatkoztatás fő ismérvei
• Michael harca a sárkánnyal
• a Mihály-imagináció skorpió-aspektusa
• az önmegsemmisítés művészete
– „minden napnak megvan a maga keresztje”
– a kis én keresztre feszítése
– félelmek az önmegsemmisítéstől
• Michael és a szabadság
• Michael és a földi ember tettei
– amihez Michael kapcsolódni tud
• Michael három attribútuma
– Michael iránymutató tekintete
• Michael munkatársává válni
• Michael és Ahrimán
– Ahrimánt erősítő hatások az emberben
– Michaelt erősítő hatások az emberben

Leírás

Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

Váradi Tibor

1995 óta több mint kilencszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenhárom könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes GyógyközpontNapfényes ÉtteremNapfényes Cukrászat).

Váradi Tibor szakmai önéletrajza

2009. Természetgyógyászatért-díj

Ízelítő videók Váradi Tibor előadásaiból:

További információk

Adathordozó

CD, DVD, ONLINE, ONLINE TÁMOGATÓI