fbpx

Váradi Tibor előadás (878) — Maradj otthon a Szívedben! – A szív útja a vallás és a szellemi tanítások tükrében 1.rész (2020.05.03.)

1500 Ft

2020.05.03.

89 perc

· a láthatatlan (szakrális) szív mint belső otthonunk
· a láthatatlan szív hétszeres titka
· a jelenlét fontossága és három fokozata
· a tudat ébersége és a szív ébersége
· Én-élmény és Szív-élmény
· a szívek találkozásának három fokozata
· Isten általi szeretettség és áldottság
· a minden ember születésénél felcsendülő Isteni szózat
· a kedvesség mint fontos szívminőség
· a kedvesség három szintje
· kedvesség gyakorlásának szempontjai
· a szerető kedvesség és az együtt érző szeretet a buddhizmusban
· a „szerető kedvesség”-meditáció menete
· a szerető kedvesség gyakorlásának pozitív hatásai
· keresztény tanítások a kedvességről
· pszichológiai megfigyelések a kedves emberekről
· a kozmikus morál és a lelkiismeret hangja
· szakrális szívünk mint a szeretet kiapadhatatlan forrása

Leírás

Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

Váradi Tibor

1995 óta több mint kilencszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenhárom könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes GyógyközpontNapfényes ÉtteremNapfényes Cukrászat).

Váradi Tibor szakmai önéletrajza

2009. Természetgyógyászatért-díj

Ízelítő videók Váradi Tibor előadásaiból:

További információk

Adathordozó

ONLINE, ONLINE TÁMOGATÓI