fbpx

Váradi Tibor előadás (879) — Szellemi fejlődés, szellemi megismerés, szellemi törvények – gondolatok a szellemi út alapelveiről (2020.05.16.)

1500 Ft

2020.05.16.

· a XVII. században bekövetkező materialista fordulat szellemi oka
· az ember szellemi süllyedésének fázisai a korokon át
· az ember szellemi felemelkedésének lépcsőfokai
· a szellemi megtalálása önmagunkban
· a szellemi megismerés akadályai
· a szabad ember jellemzői
· Isten viszonya az ember szabadságához
· az ember megnyilvánulásainak összhangja a létsíkok törvényeivel
· az önzőség legyőzése
· az ember szellemi érettségének egyik fokmérője
· a kötelezettségek és a szabadság viszonya
· az emberiség szellemi adósságának törlesztése
· az imaginációs tudat megalapozása, jellemzői és fokozatai
· út az ÉN-imaginációtól a Krisztus-imaginációig
· a szellemi fejlődés 10 fontos alapelve

109 perc

Leírás

Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

Váradi Tibor

1995 óta több mint kilencszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenhárom könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes GyógyközpontNapfényes ÉtteremNapfényes Cukrászat).

Váradi Tibor szakmai önéletrajza

2009. Természetgyógyászatért-díj

Ízelítő videók Váradi Tibor előadásaiból:

További információk

Adathordozó

CD, DVD, ONLINE, ONLINE TÁMOGATÓI