Barion Pixel

Váradi Tibor előadás (927) – Káosztól a rendig saját otthonunkban – a házimunka spirituális megközelítése (2. rész) (2022.01.21.)

2000 Ft

114 perc

Ízelítő a témákból:

• az anyagi és a szellemi összekötése
• holisztikus takarítás alapelvei
• a 4 elemhez tartozó elementális lények és szerepük
• kapcsolat és együttműködés az elemek lényeivel a házimunka során
• az elementális lények felszabadítása
• az egyes házimunka-területek és az elementális lények kapcsolata
• munkálkodás a konyhában
– az ételkészítés folyamatai és az elementálok
– a kenyérkészítés lépései és az elementálok
• a tudatosság növelése takarításkor
• a házimunka 3 fontos területének lelki-szellemi hátteréről:
– rendrakás
– portörlés
– vasalás
• a holisztikus takarítás 8 alapelve

Leírás

Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

Váradi Tibor

1995 óta több mint kilencszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenhárom könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes GyógyközpontNapfényes ÉtteremNapfényes Cukrászat).

Váradi Tibor szakmai önéletrajza

2009. Természetgyógyászatért-díj

Ízelítő videók Váradi Tibor előadásaiból:

További információk

Adathordozó

ONLINE, ONLINE TÁMOGATÓI, CD, DVD