Váradi Tibor előadás (903) — A félelem hét szintje – Félelmeink megismerése, uralása és átalakítása a pszichológia és a szellemi tanítások tükrében (2021.04.24.)

2000 Ft

Rövid ízelítő az előadásból:

125 perc

Ízelítő a témákból:

• a félelem és az egész-ség összefüggése
• a félelem és szeretet kapcsolata
• a jelenlét hatása a félelmekre
• a félelem spirituális megközelítése
• a félelmek lehetséges okai
• a hét csakraszinthez kapcsolódó félelmek és kulcsok azok feloldásához
– félelem a szegénységtől
– félelem a másik nemtől, a szexualitástól, az egyedülléttől
– félelem az érzelmek kimutatásától, az erőszaktól, a gonosztól
– félelem a szeretettől
– félelem a kritikától
– félelem az igazságtól
– félelem a haláltól, a szellemi fejlődéstől, Istentől
• a szeretet útjának három fokozata
• „Isten a szeretet”
• gyógyulás a félelmekből

Leírás

Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész

Váradi Tibor

1995 óta több mint kilencszáz előadást tartott öngyógyítás, természetes életmód, önismeret, magyarság, filozófia és vallásbölcsészet témakörökben. A több száz hallgatót vonzó előadások mellett rendszeresen tart tanfolyamokat és táborokat is.

A testi, lelki és szellemi egészség jegyében eddig tizenhárom könyve és számos további kiadványa jelent meg. A Népbetegségek megelőzése és szelíd gyógymódjai sorozat részletesen foglalkozik a leggyakoribb betegségek fizikai és lelki aspektusaival, a gyógyulás természetes lehetőségeivel. Az evangéliumokról szóló könyvsorozat a négy evangélium mélyebb megértéséhez ad szellemtudományi értelmezést. Szellemtudomány címmel megjelent kötetei pedig betekintést adnak az ember és a létezés, illetve a bölcsesség és a szeretet útjának titkaiba. További kiadványok: Az egészséges életmód alapjai; „Isten, áldd meg a magyart…”; Gabonaételek – A Nap ajándékai, Napfényes receptfüzetek.

Tevékenységét a Napfényes Élet Alapítvány szervezésében végzi. Az alapítvány szervezi előadásait, adja ki és gondozza írásait, illetve az előadásairól készült kép- és hangfelvételeket.

Kezdeményezésére az alapítvány önkéntesek bevonásával karitatív tevékenységeket is végez: hajléktalanoknak étel- és ruhaosztás, valamint erdőtakarítás és kórházlátogatás formájában.

Váradi Tibor kezdeményezésére és vezetésével több olyan szervezet jött létre a Napfényes Élet Alapítvány égisze alatt, melyek az emberek testi-lelki egészségét hivatottak segíteni (Napfényes GyógyközpontNapfényes ÉtteremNapfényes Cukrászat).

Váradi Tibor szakmai önéletrajza

2009. Természetgyógyászatért-díj

Ízelítő videók Váradi Tibor előadásaiból:

További információk

Adathordozó

CD, DVD, ONLINE, ONLINE TÁMOGATÓI